Screen-verhot ja rullaverhot Somerolta – suojaa valolta ja katseilta

Tutustu kaihdinvalikoimaan ja ota yhteyttä

Screen- ja rullaverhot ovat tehokas suoja valolta ja katseilta. Ne voidaan valmistaa erilaisista kankaista tarpeen ja toiveiden mukaan – juuri sellaisiksi kuin haluat. Voit tilata juuri haluamasi väriset ja kokoiset Screen-verhot ja rullaverhot meiltä Somerolta.

Rullaverhot myös pimennykseen

Rullaverhot valmistetaan erikoiskäsitellyistä kankaista, jotka pysyvät ryhdikkäinä ja säilyttävät hyvin värinsä. Osa kankaista on käsitelty pimentäviksi ja ne sopivat hyvin esimerkiksi valoisaan asuntoon, jossa halutaan nukkua kesäyötkin pimeässä. Rullaverhojen mekanismi voi olla joko jousikäyttöinen tai ketjusäätöinen. Avautumiskorkeus tuotteilla on normaalisti 1700 mm, mutta sitä voidaan tarvittaessa lisätä jatko-osalla.

Monipuoliset Screen-verhot

Screen-verhot suojaavat yksityisyyttä päiväsaikaan, mutta niistä näkee myös hyvin ulos. Verhoissa käytettävät kankaat mahdollistavat erittäin laajan ja monipuolisen tuoteskaalan, sillä niistä on mahdollista valmistaa muun muassa pystylamelleja, markiiseja sekä rulla- ja paneeliverhoja. Screen-kangas sopii erinomaisesti myös ulkokäyttöön. Tällöin sivuohjauskiskot koteloidaan ja verhot varustetaan moottorilla. 

Ota meihin yhteyttä ja kerro toiveistasi! Palvelemme Somerolta käsin sinne, missä asiakkaammekin ovat.

Yhteydenotto

Paljeovi ja Kaihdintuote

Harjun hallitie 4  

31400 Somero

Ota yhteyttä

* Pakolliset kentät

Minulle saa jatkossa lähettää tarjouksia ja informaatiota.