Sälekaihtimet Somerolta – kotimaista laatua mittatilaustyönä

Kysy lisää kaihtimista!

Yksinkertainen ja tyylikäs valinta kotiin tai toimistoon, jonka sinulle toimittaa Paljeovi ja Kaihdintuote Somerolta! Sälekaihtimilla voit helposti ja nopeasti sävyttää huoneistoasi myös sellaisissa tiloissa, joissa normaalit verhot ovat hankalat toteuttaa. Sälekaihtimet voidaan asentaa joko ikkunoiden sisäpuolelle tai ulkopuolelle eli pinta-asennuksella.

Sälekaihtimien valikoimasta löytyy lähes kaikkiin käyttötarkoituksiin sopiva säle. Teemme myös erikoiskaihtimia (esim. vinoikkunoihin) mittoihin käsityönä. Säleet ovat kotimaista laatua ja valmistetaan aina mittojen mukaan. 

Kaihtimien mittaus ja asennus

Mittaa lasinpinnan leveys ja korkeus (cm). Ikkunan väliin tulevan verhon mittoihin lisätään 1–2 cm sekä korkeuteen että leveyteen, jotta verho menee nätisti pokien taakse. Lisättävä mitta määräytyy ikkunatyypin mukaan. Pintaverhojen säätösauvan kätisyys ilmoitetaan tilauksen yhteydessä. Sälekaihdin asennetaan joko ikkunan väliin tai sen pintaan. Asennus tapahtuu seinä- tai kattokiinnityksellä. Kaihtimet toimitetaan asennustarvikkeineen.

Pimennyskaihtimet

Nohole-kaihdin on hyvä vaihtoehto lisähimmennystä vaativiin tiloihin, kuten työ- tai luokkahuoneisiin. Nohole-kaihtimissa vetopunosten reiät ovat näkymättömissä sekä säleet ovat tiheämmässä askelpunoksessa, jolloin valoa ei juuri suodatu läpi. Säleen leveys on 25 mm. Säleen väri on valittavissa normaalista värimallistostamme. 

Käänny puoleemme, jos sälekaihtimet kiinnostavat! Palvelemme sinua Somerolta.

Yhteydenotto

Paljeovi ja Kaihdintuote

Harjun hallitie 4  

31400 Somero

Ota yhteyttä

* Pakolliset kentät

Minulle saa jatkossa lähettää tarjouksia ja informaatiota.